Cold Case

0

May 3, 2019 by admin

We maken voor deze voorstelling gebruik van verschillende locaties aan de Geweideweg. Samen met het publiek en een Cold Case team willen we een moord, die in de zestiger jaren is gepleegd, proberen op te lossen.

Muziek uit de zestiger jaren speelt in dit stuk een belangrijke rol.

De afgelopen maanden hebben Roots’66, spelers, Het gemengd Mannenkoor Garmerwolde, de Trekpadbloazers gerepeteerd voor de nieuwe locatie theater productie “Cold Case”. Elke groep oefende op een eigen locatie.

Op 4 juli was de Try Out van deze nieuwe voorstelling. Voor het eerst speelden we samen op de theater locatie bij de gastvrije familie Strootman.

“Voor het dorp, door het dorp!”, op 4 juli bleek weer dat we samen met een grote groep vrijwilligers enthousiast bezig zijn om er een mooi geheel van te maken.

De voorstellingen zijn op vrijdag 20 en zaterdag 21 september,  beginnend bij locatie “Het Geweide Hof” in Garmerwolde.

De Inloop is vanaf 19.30 uur. U wordt daar ontvangen met een kopje koffie of thee. De voorstelling begint om 20.00 uur.

Na afloop van de voorstelling gaan we naar café Jägermeister. Roots’66 zorgt ervoor dat we ook daar in de sfeer van de zestiger jaren blijven.

De kaarten kosten €10,00 per persoon, dit is incl. een kop koffie of thee bij het Geweide Hof en 1 consumptie bij café Jägermeister.

Vanaf 1 augustus  zijn kaarten te bestellen, via: www. Wester-Theater.nl /reserveren

Er is een beperkt aantal kaarten per voorstelling beschikbaar!

De voorstelling is buiten. We hopen natuurlijk op mooi weer, maar mocht het toch (een beetje) gaan regenen, dan kunt u geen gebruik van een paraplu. Dit is storend voor de overige toeschouwers.

Aan de voorstelling werken Roots` 66, spelers, Het gemengd Mannenkoor, de Trekpadbloazers en vele vrijwilligers mee.

We maken voor deze voorstelling gebruik van verschillende locaties aan de Geweideweg. Samen met het publiek en een Cold Case team willen we een moord, die in de zestiger jaren is gepleegd, proberen op te lossen.

De theater voorstelling is te zien op 20 en 21 september 2019.


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *