Nieuws

 • Cold Case

  Op 20 en 21 september willen we, samen met het publiek en een, hiervoor speciaal opgericht, Cold Case team proberen een moord, die in de zestiger jaren is gepleegd, op te lossen. Muziek uit de zestiger jaren speelt in dit project een belangrijke rol.

  De afgelopen maanden hebben Roots’66, spelers, Het Gemengd Mannenkoor Garmerwolde, de Trekpadbloazers gerepeteerd voor de nieuwe locatie theater productie “Cold Case”. Elke groep oefende op een eigen locatie.

  Op 4 juli was de Try Out van deze nieuwe voorstelling. Voor het eerst speelden we samen op de theater locatie bij de gastvrije familie Strootman.

  “Voor het dorp, door het dorp!”: op 4 juli bleek weer dat we samen met een grote groep vrijwilligers enthousiast bezig zijn om er een mooi geheel van te maken.

  Vanaf 5 september gaan we weer repeteren op de locatie van de familie Strootman.

  We maken voor deze voorstelling gebruik van verschillende locaties aan de Geweideweg. U kunt parkeren bij de locatie “Het Geweide Hof”.                               U wordt op “Het Geweide Hof” ontvangen met een kopje koffie of thee. De inloop is vanaf 19.30 uur. De voorstelling begint om 20.00 uur.

  Na afloop van de voorstelling gaan we naar café Jägermeister. Roots’66 zorgt ervoor dat we ook daar in de sfeer van de zestiger jaren blijven.

  De kaarten kosten €10,00 per persoon, dit is incl. een kop koffie of thee bij het Geweide Hof en 1 consumptie bij café Jägermeister.

  Vanaf 1 augustus  zijn kaarten te bestellen, via: www. Wester-Theater.nl/reserveren.  De gereserveerde kaarten kunnen, voor aanvang van de voorstelling, opgehaald worden bij de kassa bij “Het Geweide Hof”. U kunt uitsluitend contant betalen.               

  Er is een beperkt aantal kaarten per voorstelling beschikbaar!

  Allebei de dagen zijn geheel uitverkocht. Bedankt voor uw belangstelling.

  De voorstelling is buiten. We hopen natuurlijk op mooi weer, maar mocht het toch (een beetje) gaan regenen, dan kunt u geen gebruik van een paraplu. Dit is storend voor de overige toeschouwers.

  Lees verder →

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException